Σελίδες

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2ης Ανάβαση Καϊμάκτσαλαν

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


                         

Διεξήχθη την Κυριακή 13/9 η  2η Ανάβαση Καϊμάκτσαλαν» από τους διοργανωτές Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο ΠΗΝΕΙΟ Λάρισας και ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και με την συνεργασία των ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ, με απόλυτη οργανωτική επιτυχία, κατά κοινή ομολογία συμμετεχόντων και διοργανωτών.

     Στην εκκίνηση συναντήθηκαν 72ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα στις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων, Γυναικών και ΟΡΕΝ για να τρέξουν την ανηφορική διαδρομή των 35 χιλ με εκκίνηση από το κέντρο της Πόλης της Έδεσσας και τερματισμό στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Καϊμάκτσαλαν στα 2050 μέτρα. Η διαδρομή δύσκολη με 2000 υψομετρικά, για δυνατά πόδια, με κλίσεις που έφταναν έως και 18 % και μακράς διαρκείας κλίσεις των 12-15% , ενώ οι κατηφόρες λιγοστές . Το βουνό στάθηκε φιλόξενο προς όλους τους αθλητές, συνοδούς και θεατές του αγώνα καθώς οι καιρικές συνθήκες όχι μόνο επέτρεψαν την άψογη διεξαγωγή αλλά ήταν οι ιδανικές που επικράτησαν καθ΄όλη την διάρκεια της διοργάνωσης.   




Πρώτος νικητής της ανάβασης και πρώτος στην κατηγορία Εφήβων αναδείχτηκε ο Κυριακίδης Ιωάννης του Ποδηλάτη Θες/νίκης ο οποίος επικράτησε με τον εξαιρετικό χρόνο 1:38:59.
   Πρώτος στην κατηγορία Ανδρών τερμάτισε ο Ζέγκλης Νικόλαος της U.C.ALBENASSIENE, με δεύτερο τον Κανελλόπουλο Σταύρο του Θράκας Ιππέας και τρίτο τον Μαλάτο Σωτήριο της ίδιας ομάδας.
                           

 
   Η υψηλότερη ανάβαση που διεξήχθη ποτέ στην Ελλάδα άφησε ευχαριστημένους και ενθουσιασμένους ιδιαίτερα τους αθλητές, αλλά και συνοδούς και θεατές που ανέμεναν τους αθλητές να τερματίσουν υπό μουσική υπόκρουση του PowerFm 93.2. Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές και συνοδοί απόλαυσαν γεύμα και φρούτα που προσφέρθηκαν μετά το τέλος του αγώνα, ενώ οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν στις απονομές αφού μοιράστηκαν σε όλους τους πρώτους έξι νικητές, δώρα από το κατάστημα «Δαλαβίκαςbikes» και την διαφημιστική εταιρεία «Active Promo».

Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα από τον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ και τιμητικό μετάλλιο από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ .
   Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ οφείλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν στη άψογη διεξαγωγή του αγώνα: στον συνδιοργανωτή Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσας, και συγκεκριμένα στον Ροδίφτση Χρήστο, στον Φανιόπουλο Λάκη, στον Σιώνη Γρηγόρη, στον Τύπου Παύλο για την διάθεση λεωφορείου-σκούπα για την μεταφορά των αθλητών κατά τη διάρκεια του αγώνα καθώς και τη μεταφορά τους προς την Έδεσσα, στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου ΕΤΑΔ ΑΕ και ιδιαίτερα στον Κο Δρίβα Παναγιώτη για την παραχώρηση του Σαλέ, στην 
Τροχαία Έδεσσας για τη διάθεση τεσσάρων οχημάτων και την ασφαλή διεξαγωγή του  αγώνα,στον εθελοντή Ιατρό του αγώνα Σδρέγα Μιχάλη και στον Μορφωτικό Σύλλογο  Κερασιάς που ανέλαβε  τις τροφοδοσίες με νερά φρούτα και ισοτονικά στο 12ο και 21ο χιλ της διαδρομής.
   Να ευχαριστήσουμε ακόμη θερμά την εταιρεία «Zip-Vit» για τα τζελ που χορήγησε σε όλους τους αθλητές, τον φωτογράφο του αγώνα Κο Άγγελο Παρασκευόπουλο την κα Τσεσμετζίδου – Δαλαβίκα Δέσποινα, αθλήτρια του Συλλόγου μας για τις χειροποίητες μπάρες που επιμελήθηκε για όλους τους αθλητές, τον Κο Μούλια Δημήτριο για τους ξηρούς καρπούς που διέθεσε σε όλους τους αθλητές, τον Κο Ροδίφτση Χρήστο για τα γρήγορα αποτελέσματα του αγώνα που έδωσε μετά τον τερματισμό των αθλητών, την Κα Ευαγγέλου Εύη την Κα Ζέλιου Λήδα και τον Κο Βαλάσα Αθανάσιο για τα χρέη Γραμματείας, τους νεαρούς εθελοντές Τσαβέα Κων/νο και τους αδερφούς Δαλαβίκα Παναγιώτη και Κυριάκο, τους Τζιμαγιώργη Γιώργο Ταμία, και Μπεργελέ Χρήστο Αντιπρόεδρο στου Συλλόγου ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ για την προσφορά τους στο στήσιμο του αγώνα, καθώς και τον Αλυτάρχη του αγώνα Κο Βολικάκη Nίκο και την Κομμισάριο Αφίξεων Κα Βολικάκη Πόπη.

Θερμές ευχαριστίες να απευθύνουμε σε όλους τους χορηγούς του αγώνα για την υποστήριξη που παρείχαν: στο κατάστημα ποδηλάτων «Δαλαβίκας-bikes» και προσωπικά στη ψυχή της ομάδας και προπονητή στον Κο Δαλαβίκα Κώστα για τα δώρα στους πρώτους νικητές και τις προσφορές σε όλους τους αθλητές, στο ραδιοφωνικό σταθμό Power FM 93.2 των αδερφών Μπαρμπούτη που έντυσε ηχητικά την εκκίνηση και τον τερματισμό του αγώνα, αλλά και σε όλους όσοι συντέλεσαν με την παρουσία τους και την εθελοντική προσφορά τους στη πραγματοποίηση του αγώνα.
   Χορηγοί επικοινωνίας  ήταν το ποδηλατικό περιοδικό «Cycleride» και την ποδηλατική ιστοσελίδα «Procycling.gr» τους οποίους ευχαριστούμε για την προβολή του αγώνα. Στο
dromoikerasiou.blogspot.com   θα βρίσκονται όλα τα αποτελέσματα του αγώνα ώστε να παρακολουθούν οι αθλητές τους χρόνους τους.
Τέλος το Δ/κό Συμβούλιο του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ ευχαριστεί τους σταθερούς χορηγούς του το κατάστημα ποδηλάτων «Δαλαβίκας bikes», την εταιρεία Service Αυτοκινήτου «AutoFit» Νταούτη, τις γραφικές τέχνες «Εντύπωση», το καφέ «Ramblito», καθώς και την εταιρεία «CentralCool» για την αμέριστη συμπαράσταση στον σύλλογο.
   Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ και ο  ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ευχαριστούν όλους τους αθλητές, συνοδούς και θεατές που συμμετείχαν με την καλή τους διάθεση στον αγώνα και συγχαίρει τους αθλητές για τις επιδόσεις τους







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου